Shchur, AnastasiaMykhailova, Nelia2015-05-252015-05-252015Shchur, A. New Baking Technologies: dough mixing and dough forming systems / A. Shchur, N. O. Mykhailova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 81-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – Ч. 4. – С. 309.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20671otherзамішування тістасистеми формування тістатехнологія випічкиенергозберігаючі виробництвависока якістьdough mixingdough forming systemsbaking technologynergy-efficient productionhigh qualityкафедра іноземних мов професійного спрямуванняNew Baking Technologies: dough mixing and dough forming systemsThesis