Розширення можливостей педагогічних технологій через впровадження інноваційних педагогічних технологій - Тригуб, Інна Петрівна; Березовська, Ольга Владиславівна (My University, 2012)
У статті висвітлено поняття педагогічних технологій, проаналізовано шляхи впровадження інноваційних педагогічних технологій у систему вищої освіти. The article deals with the concept of pedagogical technology, the introduction ways of information pedagogical technology into system of higher education.
Keywords: інновації (освіта); педагогіка; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації