Фесенко, Анна Сергіївна2022-10-122022-10-122022Фесенко, А. С. Розробка рецептурної композиції вівсяного печива покращеної харчової цінності з її впровадженням на кондитерському підприємстві по виробництву борошняних кондитерських виробів в м. Мелітополь Запорізької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анна Сергіївна Фесенко ; наук. керівник Олена Олександрівна Кохан. – Київ, 2022. – 156 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38035otherкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробіввівсяне печивовівсяне борошнополідекстрозанасіння кіноагуміарабікРозробка рецептурної композиції вівсяного печива покращеної харчової цінності з її впровадженням на кондитерському підприємстві по виробництву борошняних кондитерських виробів в м. Мелітополь Запорізької областіOther