Оболкіна, Віра ІллівнаЖованік, Т. І.Залевська, Надія ОлексіївнаМалиновський, Віталій ВасильовичБукшина, Людмила СеменівнаСахненко, О. В.2013-03-052013-03-052002Оболкіна, В. І. Використано системний підхід / В. І. Оболкіна, Т. І. Жованік, Н. О. Залевська, В. В. Маліновський, Л. С. Букшина, О. В. Сахненко // Харчова і переробна промисловість. – 2002. – № 3. – С. 28–29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6752Стаття присвячена апробації новинок техніки й технологій виготовлення борошняних кондитерських виробів безпосередньо на підприємствах. Це є надійний шлях до впровадження напрацювань науковців у виробництво, задоволення зростаючих потреб споживачів. The article is devoted testing of new products and technology equipment manufacturing confectionery directly at enterprises. It is a reliable way to introduce scientific developments in production, to meet the increased needs of consumers.uk-UKформуванняформувальна машинаекструдерmoldingmolding machineextruderкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористано системний підхідArticle