Використано системний підхід - Оболкіна, Віра Іллівна; Жованік, Т. І.; Залевська, Надія Олексіївна; Малиновський, Віталій Васильович; Букшина, Людмила Семенівна; Сахненко, О. В. (My University, 2002)
Стаття присвячена апробації новинок техніки й технологій виготовлення борошняних кондитерських виробів безпосередньо на підприємствах. Це є надійний шлях до впровадження напрацювань науковців у виробництво, задоволення зростаючих потреб споживачів. The article is devoted testing of new products and technology equipment manufacturing confectionery directly at enterprises. It is a reliable way to introduce scientific developments in production, to meet the increased needs of consumers.
Keywords: формування; формувальна машина; екструдер; molding; molding machine; extruder; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів