Лабораторний пристрій для проведення процесу карбонізації - Вєрченко, Лідія Михайлівна; Кос (Гусарук), Тетяна Святославівна; Попова, Інна Вадимівна (My University, 2009)
Стаття присвячена розробленню нового лабораторного пристрою для проведення процесу карбонізації в цукровому виробництві. Розкрию переваги сконструйованої установки над існуючими на сьогоднішній день методиками. Доведено доцільність застосування представленої установки в учбових та цукрозаводських лабораторіях.
Keywords: вапнування; liming; карбонізація; сатурація; карбонізатор; кафедра харчової хімії; кафедра технології оздоровчих продуктів