Удосконалення способу термокислотного осадження білків молока під час виробництва м’яких сирів - Скуйбіда, Валерія Віталіївна; Онопрійчук, Олена Олександрівна (My University, 2019)
Модифікована технологія м’якого сиру способом термокислотної коагуляції білків молока обліпихою передбачає внесення ягідного коагулянту з плодів обліпихи, нагрівання суміші, проведення коагуляції білків молока з наступним видаленням молочної сироватки після утворення білково-ягідної основи шляхом самопресування.
Keywords: білки; сир; обліпиха; коагуляція; кафедра технології молока і молочних продуктів