Червишова, Леся BасилівнаМаринченко, Віктор ОпанасовичМельник, Людмила Миколаївна2016-05-232016-05-232002Червишова, Л. B. Використання цеолітів у харчовій промисловості / Л. B. Червишова, В. О. Маринченко, Л. M. Мельник // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23381Цеоліти — мілкопористі мінеральні сорбенти, які відносяться до лужних і лужноземельних алюмосилікатів загальної формули Mе2 nО А1203Х Sі02 у Н20 де Me — іон металу. Zeolites - milkoporysti mineral sorbents relating to the alkali and alkaline earth aluminosilicate general formula Me2 NO A1203H Si02 in H20 where Me - metal ion.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствацеолітиалюмосилікатианальцитzeolitesaluminosilicatesanaltsytВикористання цеолітів у харчовій промисловостіThesis