Спосіб виробництва вершкового масла (Патент на винахід № 8350) - Українець, Анатолій Іванович; Гулий, Іван Степанович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Тасенко, Євгенія Петрівна; Хомічак, Любомир Михайлович (My University, 2005)
Дані досліджень показали, що внесення стевії разом з пектином та цикорієм в вершкове масло надає продукту діабетичні та радіопротекторні властивості і дозволяє отримати масло з гарними органолептичними властивостями.
Keywords: вершкове масло збагачене; пектин; стевія; кафедра технології цукру і підготовки води; butter; цикорій; therapeutic and prophylactic properties; кафедра технології молока і молочних продуктів