Українець, Анатолій ІвановичГулий, Іван СтепановичРашевська, Тамара ОлексіївнаТасенко, Євгенія ПетрівнаХомічак, Любомир Михайлович2014-03-052014-03-052005Патент 8350 UA, МПК А23С 15/16 (2006.01) Спосіб виробництва вершкового масла / Українець А. І., Гулий І. С., Рашевска Т. О., Тасенко Є. П., Хомічак Л. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № 20031212710 ; заявл. 29.12.2003 ; опубл. 15.08. 2005, Бюл. № 8, 2005 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12990Дані досліджень показали, що внесення стевії разом з пектином та цикорієм в вершкове масло надає продукту діабетичні та радіопротекторні властивості і дозволяє отримати масло з гарними органолептичними властивостями. These studies have shown that introduction of stevia with pectin and chicory in butter provides diabetic and radioprotective properties and provides a butter with good organoleptic properties.uk-UKвершкове маслопектинлікувально-профілактині властивостікафедра технології цукру і підготовки водиbutterpectintherapeutic and prophylactic propertiesкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб виробництва вершкового масла (Патент на винахід № 8350)Other