Державне регулювання економіки та напрями його вдосконалення в Україні - Гончаренко, Анастасія Сергіївна (My University, 2014)
Стабільність розвитку національної економіки значною мірою залежить від ступеня розвинутості й ефективності її структури. The stability of the national economy largely depends on the sophistication and effectiveness of its structure.
Keywords: економіка; державне регулювання; виробництво; economy; state regulation; production