Гетьман, Інна АнатоліївнаНауменко, Оксана ВасилівнаБогдан, Галина СергіївнаМихонік, Лариса Анатоліївна2023-03-202023-03-202022Дослідження властивостей хлібопекарської мікробіоти вітчизняної селекції / І. Гетьман , Г. Богдан, О. Науменко, Л Михонік // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 93https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39188Створення українського банку чистих культур хлібопекарських мікроорганізмів дозволить вирішити низку завдань, зокрема: спросити процес їх купівлі та транспортування, знизити ціну готової продукції та зробити вагомий внесок у розвиток економіки нашої країни, оскільки на даний час хлібозаводи вимушені купувати їх за кордоном. The creation of a Ukrainian bank of pure cultures of baking microorganisms will allow solving a number of tasks, in particular: simplifying the process of their purchase and transportation, reducing the price of finished products and making a significant contribution to the development of our country's economy, since currently bakeries are forced to buy them abroad.otherхлібопекарська мікробіотавластивості мікробіотивітчизняна селекціякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівbakery microbiotaUkrainian selectionproperties of microbiotaДослідження властивостей хлібопекарської мікробіоти вітчизняної селекціїThesis