Воронцов, Олександр Олександрович2012-09-062012-09-062009Мікробіологія жирів та жирозамінників : Конспект лекцій для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія жирів та жирозамінників" (ТЖ-ІV) напряму 0917 “Харчова технологія та інженерія” денної форми навчання/ О. О. Воронцов. - К. : НУХТ, 2009. - 46 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2357Предметом дисципліни є вивчення впливу мікроорганізмів на якість жирів та жирозамінників, термін їх зберігання. The object of discipline is to study the influence of microorganisms on the quality of fats and fat substitutes, term storage.uk-UKмікробіологія жирівмікробіологія жирозамінниківmicrobiology fatmicrobiology substitutesкафедра біотехнології і мікробіологіїМікробіологія жирів та жирозамінників : конспект лекційOther