Мазуренко, Олександр ГригоровичДекуша, Леонід Васильович2014-05-222014-05-221996Мазуренко, О. Г. Контроль температурно-вологісного стану газового середовища в процесах термічної обробки харчових продуктів / О. Г. Мазуренко, Л. В. Декуша // Проблеми енергозбереження. — 1996. — № 1-3. — С. 105-109.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14472Досліджений теплометричний гігрометр, який пропонується використовувати для контролю температкрно-вологісних параметрів робочих середовищ як при тепловій, так і при холодильній обробках харчових продуктів. Він призначений для систем автоматизованого керування процесами в інших галузях промисловості. Investigated teplometrychnyy hygrometer , which is proposed to use for control and humidity parameters temperatkrno workspaces as by heat and refrigeration in food processing. It is designed for automated control processes in other industries.otherконтроль температурно-вологісного станугазове середовищетермічна обробка харчових продуктівcontrol of temperature and humidity conditiongas environmentthermal processing of foodsкафедра електропостачання і енергоменеджментуКонтроль температурно-вологісного стану газового середовища в процесах термічної обробки харчових продуктівArticle