Контроль температурно-вологісного стану газового середовища в процесах термічної обробки харчових продуктів - Мазуренко, Олександр Григорович; Декуша, Леонід Васильович (My University, 1996)
Досліджений теплометричний гігрометр, який пропонується використовувати для контролю температкрно-вологісних параметрів робочих середовищ як при тепловій, так і при холодильній обробках харчових продуктів. Він призначений для систем автоматизованого керування процесами в інших галузях промисловості. Investigated teplometrychnyy hygrometer , which is proposed to use for control and humidity parameters temperatkrno workspaces as by heat and refrigeration in food processing. It is designed for automated control processes in other industries.
Keywords: контроль температурно-вологісного стану; газове середовище; термічна обробка харчових продуктів; control of temperature and humidity condition; gas environment; thermal processing of foods; кафедра електропостачання і енергоменеджменту