Розробка методу кількісної оцінки якості активного вугілля для обробки водно-спиртованої рідини в лікеро-горілчаному виробництві - Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2005)
У статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості активного вугілля для лікеро-горілчаного виробництва, згідно з принципами кваліметрії. In the article the method of complex quantitative assessment of the quality of active coal of alcoholic beverage production is presented, according to the principles of qualimetry.
Keywords: комплексна кількісна оцінка; complex quantitative assessment; лікеро-горілчане виробництво; alcoholic beverages production; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції