Спрощення розрахунків тепловіддачі при плівковій конденсації водяної пари - Буляндра, Олексій Федорович; Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович; Гапонич, Людмила Станіславівна (My University, 2012)
В курсі: «Процеси і апарати» використовуються як аналітичні співвідношення, так і узагальнені експериментальні дослідження конденсації пари. Для розрахунків тепловіддачі при плівковій конденсації нерухомої водяної пари на вертикальних поверхнях і на поверхнях горизонтальних труб використовуються рівняння для ламірного руху плівки конденсату, для змішаної течії плівки конденсату. The course, "The processes and devices" are used as analytical value and generalized experimental studies of condensation of steam. To calculate the heat transfer during film condensation of stationary vapor on vertical surfaces and horizontal surfaces of the tubes used for the equation of motion lamirnoho condensate film to mixed flow film condensation.
Keywords: тепловіддача; heat transfer; плівкова конденсація; film condensation; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки