Обгрунтування підходів щодо покращення ефективності здійснення розрахунків з покупцями - Дядюра, Юлія; Редзюк, Тетяна Юріївна (My University, 2014)
Вирішення питання обліку розрахунків з покупцями завжди являється актуальним, адже фінансовий стан підприємства значною мірою залежить саме від наявності та ефективного управління цим видом заборгованості. На сьогоднішній день, в умовах приведення національної економіки України у відповідності з вимогами ринкової економіки і міжнародними стандартами, виникає проблема удосконалення розрахунків з покупцями. Від успішного роз'яснення цієї проблеми значною мірою залежить ефективність функціонування економіки в цілому і кожного окремого підприємства. The issue of accounting with customers is always important because financial position is largely dependent on the availability and effective management of this type of debt. Today, in terms of bringing the national economy of Ukraine in accordance with the requirements of the market economy and international standards, the problem of improving customer payments. Successful clarify this problem depends largely on the efficiency of the economy as a whole and each individual company.
Keywords: ефективність; розрахунки; покупці; effectiveness; calculations; buyers; кафедра обліку і аудиту