Використання електрофізичних властивостей дифільних харчових добавок - Романовський, Назарій Олегович; Романовська, Тетяна Іванівна (My University, 2021)
Вилучати мінорні кількості речовин, які застосовують як харчові добавки, доцільно у електромагнітному полі, використовуючи їхні електрофізичні властивості. For example, minor quantities of speeches, like zastosovuyt like food additives, dotally in the electromagnetic field, vicarious and their electromagnetism power.
Keywords: олія; oil; жир; fat; електрофізичні властивості; electrophysical properties; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів