Романовський, Назарій ОлеговичРомановська, Тетяна Іванівна2023-03-312023-03-312021Романовський, Н. Використання електрофізичних властивостей дифільних харчових добавок / Н. Романовський, Т. Романовська // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 30 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 39-40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39621Вилучати мінорні кількості речовин, які застосовують як харчові добавки, доцільно у електромагнітному полі, використовуючи їхні електрофізичні властивості. For example, minor quantities of speeches, like zastosovuyt like food additives, dotally in the electromagnetic field, vicarious and their electromagnetism power.otherоліяoilжирfatелектрофізичні властивостіelectrophysical propertiesкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівВикористання електрофізичних властивостей дифільних харчових добавокThesis