Застосування вівсяного солодового борошна з голозерного вівса при створенні здобного печива з поліпшеними споживчими властивостями - Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Банкова, К. М. (My University, 2013)
Удосконалення технології здобного печива з підвищеним вмістом незамінних амінокислот, макро- та мікронутрієнтів, інших біологічно-активних компонентів. Додавання солодового борошна сприятиме накопиченню мальтози і глюкози завдяки гідролізу крохмалю під дією амілолітичних ферментів, що дозволяє зменшити вміст цукру в борошняних кондитерських виробах.
Keywords: борошно пшеничне; борошно з неферментованого вівсяного солоду; вівсяне борошно; мука пшеничная; мука из неферментированного овсяного солода; овсяная мука; wheat flour; unfermented flour with oat malt; oatmeal; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів