Барокові мотиви у філософії Інокентія Гізеля - Павлов, Валерій Лук’янович (My University, 2006)
Аналізуються філософські погляди священика, професора і ректора Києво-Могилянської академії І. Гізеля. Особлива увага звертається на присутність у них барокових мотивів. The article analyzes the philosophical views of the priest, professor and rector of the Kyiv-Mohyla Academy I. Gizel. Particular attention is drawn to the presence in them of baroque motifs.
Keywords: мистецтво; філософія; бароко; релігія; art; philosophy; baroque; religion; кафедра гуманітарних дисциплін