Теоретичне обгрунтування і розроблення технологій натуральних концентрованих ароматизаторів із ефіроолійної сировини - Фролова, Наталія Епінетівна (My University, 2017)
Дисертаційна робота присвячена розробленню наукових основ фізичних процесів виділення і концентрування природного комплексу ароматичних ре-човин із ефіроолійної сировини з реалізацією в технологіях концентрованих натуральних ароматизаторів для промислового виробництва. Dissertation work is devoted to developing of scientific bases of physical processes of the allocation and concentration of aroma carriers complex from aromatic raw materials with realization in technologies of concentrated natural fragrances for the industrial production.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; аромат; ароматизатор; безпечність; рослинна сировина; ефіроолійні культури; ефірні олії; чорна смородина; горобина; хроматографія; розгонка; фракції; адсорбція; десорбція; зберігання; storage; aroma; fragrance; safety; vegetable raw materials; essential oil-bearing cultures; essential oil; blackcurrant; mountain ash; chromatography; distillation; fractions; adsorption; desorption