Олійнічук, Сергій ТимофійовичЛевандовський, Леонід ВікторовичТкаченко, Алла ФеодосіївнаКоваль, Катерина ОлександрівнаРудніченко, Людмила ВікторівнаТкаченко, Любов Володимирівна2013-07-012013-07-012003Патент України № 36477, МПК С 12 N 1/16. Термотолерантний штам дріжджів Saccharomyces cerevisiae для мікробіологічного синтезу етилового спирту з крохмалевмісної сировини/ Олійнічук С. Т., Левандовський Л. В., Ткаченко А. Ф., Коваль К. О., Рудніченко Л. В., Ткаченко Л. В. ; заявник Український науково-дослідний інститут спирту і біотехнології продовольчих продуктів. - № 99127030 ; заявл. 23.12.1999 ; опубл. 16.06.2003, Бюл.№ 6.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8548Селекціоновано штам спиртових дріжджів, який, на відміну від відомих, забезпечує досягнення нормативного виходу спирту при підвищеній температурі (38-39°С).The thermotolerant strain of yeasts provides achievement of a standard yield of alcohol at an increased temperature (38-39 °C) is selected.otherштам спиртових дріжджівкрохмалевмісна сировинатермостабільністьstrain of spirit yeaststarch – containind raw materialsheat stabilityТермотолерантний штам дріжджів Saccharomyces cerevisiae для мікробіологічного синтезу етилового спирту з крохмалевмісної сировини (Патент на винахід № 36477)Other