Проблеми і перспективи промислового сегменту ринку праці України - Сологуб, Олена Петрівна; Никоненко, Андрій Володимирович (My University, 2008)
Розглянуто особливості промислового сегменту ринку праці на етапі економічного зростання. Визначено причини відставання зростання зайнятості від росту ВВП. Розглянуто особливості незареєстрованого ринку праці. Визначено причини невідповідності пропозиції робочої сили попиту на неї. The features of the industrial segment of the labor market at the stage of growth are considered. Reasons of the lag in employment growth of GDP increase are identified. The features of the unregistered labor market are explored. The reasons of non-compliance of labor supply to its demand are defined.
Keywords: зайнятість; незареєстрований сектор ринку праці; неповна зайнятість; структурний дисбаланс на ринку праці; Державний центр зайнятості; employment; unregistered sector of the labor market; underemployment; structural imbalances in the labor market; the State Employment Center; кафедра маркетингу