Інтенсифікація процесу нанесення покриття у псевдозрідженому шарі на ядра-таблетки - Яковенко, Анастасія; Прохоров, Олександр Миколайович (My University, 2009)
Складена математична модель нанесення покриття на таблетку та складено алгоритм розрахунку параметрів процесу нанесення покриття. A mathematical model of the coating on the tablet and compiled algorithm for calculating the parameters of the coating.
Keywords: покриття таблеток; суспензія; coating tablets; suspension; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв