Наливайко, Клавдія ФедорівнаНевойт, Юрій АнтоновичДехтярьова, Марія ВолодимирівнаПрибильський, Віталій ЛеонідовичМисан, Григорій Федорович2016-06-102016-06-102006Використання препарату “Полідез” в технології ячмінного солоду / К. Ф. Наливайко, Ю. А. Невойт, М. В. Дехтярьова та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 72-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 17-18 квітня 2006 р. – К. : НУХТ, 2006. – Ч. 2. – С. 19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23523Забезпечення високого рівня фізіологічної активності та зменшення мікробіологічного забруднення пивоварного ячменю дозволяє отримати солод з високими якісними показниками. Мета роботи - дослідження впливу бактерицидного препарату “Полідез” на пивоварні якості ячменю та розвиток мікрофлори в процесі солодорощення. Ensuring a high level of physiological activity and reducing microbiological contamination of malting barley malt provides a high quality performance. Purpose - impact of antibacterial drug "Polidez" quality barley for brewing and development of microflora in the solodoroschennya.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПолідезячмінний солодмікрофлораPolidezbarley maltmicrofloraВикористання препарату “Полідез” в технології ячмінного солодуThesis