Використання препарату “Полідез” в технології ячмінного солоду - Наливайко, Клавдія Федорівна; Невойт, Юрій Антонович; Дехтярьова, Марія Володимирівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Мисан, Григорій Федорович (My University, 2006)
Забезпечення високого рівня фізіологічної активності та зменшення мікробіологічного забруднення пивоварного ячменю дозволяє отримати солод з високими якісними показниками. Мета роботи - дослідження впливу бактерицидного препарату “Полідез” на пивоварні якості ячменю та розвиток мікрофлори в процесі солодорощення. Ensuring a high level of physiological activity and reducing microbiological contamination of malting barley malt provides a high quality performance. Purpose - impact of antibacterial drug "Polidez" quality barley for brewing and development of microflora in the solodoroschennya.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; Полідез; ячмінний солод; мікрофлора; Polidez; barley malt; microflora