Дисипативність різницевих систем - Ткачук, Алла Миколаївна (My University, 2005)
В даній роботі досліджено дисипативність різницевої системи в термінах функції Ляпунова. In this article is researched a dissipative of a difference esystem in terms of Lyapunov’s function.
Keywords: різницеве рівняння; дисипативність; функція Ляпунова; difference equation; dissipativity; Lyapunov’s function; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.