Чечуга, Анна Вікторівна2022-10-142022-10-142022Чечуга, А. В. Розроблення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Тархун» для оператора ринку ПрАТ «Фірма ПолтавПиво» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анна Вікторівна Чечуга ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2022. – 123 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38224otherкафедра експертизи харчових продуктівбезалкогольний напій «Тархун»система управління безпечністю харчової продукціїпрограми-передумовиплан НАССРПрАТ «Фірма ПолтавПиво»охорона навколишнього середовищаохорона праціРозроблення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Тархун» для оператора ринку ПрАТ «Фірма ПолтавПиво»Other