Фурсік, Оксана ПетрівнаСтрашинський, Ігор МирославовичГончаров, Георгій Іванович2014-11-042014-11-042014Фурсік, О. П. Використання білкових препаратів у технології м'ясомістких продуктів / О. П. Фурсік, І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 213.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17924Невід'ємною частиною сучасних технологій виробництва широкого асортименту м'ясопродуктів є використання багатофункціональних препаратів тваринних та рослинних білків. An integral part of modern technologies of wide range of meat products is the use of multi-drug animal and plant proteins.otherм'ясомісткі продуктитваринні білкибілкові препаратиmeat-intensive productsanimal proteinprotein preparationsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання білкових препаратів у технології м'ясомістких продуктівOther