Маринін, Андрій ІвановичСвятненко, Роман СергійовичБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна2021-05-202021-05-202021Маринін, А. Дослідження впливу електрогідравлічної обробки як перспективного методу обробки води / А. Маринін, Р. Святненко, У. Кузьмик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ. – Ч. 1. – С. 191.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34033Використання води в харчовій промисловості пов'язане з необхідною високою якістю кінцевого продукту і варіюється в залежності від типу та потужності кожної виробничої лінії, обладнання та процесів, що застосовуються для отримання кінцевого продукту, використовуваних систем очисного обладнання та рівня автоматизації.otherводаелектрогідравлічна обробкакафедра технології молока і молочних продуктівПроблемна науково-дослідна лабораторіяДослідження впливу електрогідравлічної обробки як перспективного методу обробки водиArticle