Дослідження впливу електрогідравлічної обробки як перспективного методу обробки води - Маринін, Андрій Іванович; Святненко, Роман Сергійович; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна (My University, 2021)
Використання води в харчовій промисловості пов'язане з необхідною високою якістю кінцевого продукту і варіюється в залежності від типу та потужності кожної виробничої лінії, обладнання та процесів, що застосовуються для отримання кінцевого продукту, використовуваних систем очисного обладнання та рівня автоматизації.
Keywords: вода; електрогідравлічна обробка; кафедра технології молока і молочних продуктів; Проблемна науково-дослідна лабораторія