Ткаченко, Таісія ПавлівнаПетруша, Оксана Олександрівна2023-03-222023-03-222021Ткаченко, Т. П. Персонал харчового підприємства в системі запобігання випадків біотероризму та саботажу / Т. П. Ткаченко, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : Збірник тез V Міжнародної науково- практичної конференції, 11-12 листопада 2021 р., м. К. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 63-64https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39332Персонал є запорукою належного функціонування та роботи підприємства, виробництва безпечної та якісної продукції. Тому підприємство повинно орієнтуватися на підбір персоналу та створити умови для якісної роботи працівників. Враховувати їх кваліфікаційні знання та вимоги до моральних, фізичних та фінансових умов. Для уникнення виникнення незадоволених працівників, що можуть спровокувати саботаж, шпигунство та біотероризм. Personnel is the key to the proper functioning and operation of the enterprise, as well as the production of safe and high-quality products. Therefore, the company should focus on recruitment and create conditions for high-quality work of employees. It should take into account their qualifications and requirements for moral, physical and financial conditions. To avoid the emergence of disgruntled employees who may provoke sabotage, espionage and bioterrorism.загрозиоцінка ризиківбіотероризмвиробництво кондитерських виробівthreatsrisk assessmentbioterrorismconfectionery productionкафедра експертизи харчових продуктівПерсонал харчового підприємства в системі запобігання випадків біотероризму та саботажуThesis