Удосконалення технології східних солодощів - Несен, Олександра Артурівна; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2019)
Метою дослідження було формування споживчих властивостей цукерок групи лукум та створення виробів підвищеної біологічної цінності.
Keywords: пастильні вироби; нутрієнти; pastila products; біологічна цінність; nutrients; biological value; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції