Несен, Олександра АртурівнаКорецька, Ірина Львівна2020-11-262020-11-262019Несен, О. А. Удосконалення технологій східних солодощів / О. А. Несен, І. Л. Корецька // Інновації та закономірності розвитку харчових технологій: теоретичні та прикладні аспекти : науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених з міжнародною участю, 28-29 березня 2019 р., м. Київ. – Київ : ККІБП, 2019. – С. 81.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32272Метою дослідження було формування споживчих властивостей цукерок групи лукум та створення виробів підвищеної біологічної цінності.otherпастильні виробинутрієнтиpastila productsбіологічна цінністьnutrientsbiological valueкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїУдосконалення технології східних солодощівThesis