Тенденції розвитку фінансового ринку України в умовах глобалізації - Еш, Світлана Миколаївна; Білицька, А. В. (My University, 2012)
Розглянуто сутність тенденцій розвитку фінансового ринку України в умовах глобалізації. Проаналізовано глобалізаційні процеси в умовах міжнародної фінансової інтеграції і їх наслідки. Consider the essence tendencies of development the financial market in of Ukraine in terms globalization. An analysis globalizatial processes of the modern conditions international financial the integration.
Keywords: фінансовий ринок; фінансова глобалізація; міжнародна фінансова інтеграція; international financial the integration; financial globalization; financial market; кафедра фінансів