Консистенція страв швидкого приготування - Ромашко, Олена Василівна; Кобилінська, Олена Валеріївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Махинько, Людмила Василівна (My University, 2002)
Досліджено реологічні властивості страв швидкого приготування. Встановлено необхідні співвідношення між сухим продуктом і відновником для забезпечення високої якості кінцевого продукту.

Investigated the rheological properties of the dishes of fast preparation. Install the required ratio between the dry product and reducing agent to ensure the high quality of the final product.
Keywords: раціональне співвідношення; rational ratio; сухі сніданки; екструзія; відновник; реологічні властивості; dry breakfasts; extrusion; hibiscus; rheological properties; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів