Ромашко, Олена ВасилівнаКобилінська, Олена ВалеріївнаКовбаса, Володимир МиколайовичМахинько (Облап), Людмила Василівна2012-06-252012-06-252002Консистенція страв швидкого приготування / О. В. Ромашко, О. В. Кобилінська, В. М. Ковбаса, Л. В. Облап // Харчова і переробна промисловість. – 2002. - № 6. – С. 25-26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1825Досліджено реологічні властивості страв швидкого приготування. Встановлено необхідні співвідношення між сухим продуктом і відновником для забезпечення високої якості кінцевого продукту.Investigated the rheological properties of the dishes of fast preparation. Install the required ratio between the dry product and reducing agent to ensure the high quality of the final product.uk-UKраціональне співвідношенняrational ratioсухі сніданкиекструзіявідновникреологічні властивостіdry breakfastsextrusionhibiscusrheological propertiesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівКонсистенція страв швидкого приготування