Кафедра обліку і аудиту: історія становлення та розвитку - Чернелевський, Леонід Миколайович (My University, 2013)
Розглянута історія створення, становлення та основні етапи розвитку кафедри обліку і аудиту НУХТ. Відображені основні напрями наукової роботи співробітників кафедри та навчально-методична робота по створенню підручників і навчальних посібників з профільних дисциплін за напрямом підготовки «Облік і аудит» з грифом Міністерства освіти, науки, молоді і спорту України. The history of the creation, development and milestones of Department accounting and audit of the National University of Food Technologies. Displayed main directions of scientific work of department and Educational work to create textbooks and manuals relevant disciplines in the direction of "Accounting and audit" by the Ministry of Education, Science, Youth and Sports of Ukraine.
Keywords: розвиток кафедри; вища економічна освіта; історія становлення; development of the department; higher economic education; history of formation; кафедра обліку і аудиту