Методика оцінювання динамічних характеристик системи ціноутворення курсу валюти - Вовк, Володимир Григорович; Юрченко, О. М.; Мацюк,Н. Б.; Борисенко, М. С. (My University, 2012)
Запропонована нова методика оцінювання динамічних характеристик економічної системи та визначення невипадкових характеристик стохастичних процесів, що виникають в системі. Адаптовано технічні методи аналізу складних технічних систем до систем економічної природи. A new method of evaluating the dynamic characteristics of the economic system and identify non-random characteristics of stochastic processes arising in the system. Adapted methods of technical analysis of complex technical systems to systems of economic nature.
Keywords: система; стурктурна ідентифікація; стохастичні параметри; фондовий ринок; system; система; sturkturna identification; stochastic parameters; stock Market