Репитун, Ярослав Геннадійович2021-10-112021-10-112021Репитун, Я. Г. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва пива світлого фільтрованого «Жигулівське» для оператора ринку ПрАТ «Фірма Полтавпиво» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ярослав Геннадійович Репитун ; наук. керівник Дар’я Дмитрівна Харгелія. – Київ, 2021. – 134 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35959otherпиво світле фільтрованеорганолептичні показникифізико-хімічні показникикафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення системи управління безпечністю виробництва пива світлого фільтрованого «Жигулівське» для оператора ринку ПрАТ «Фірма Полтавпиво»Other