Рейтинг конкурентоспроможності підприємств сфери послуг - Луцька, Тетяна Валеріївна (My University, 2010)
В статті запропоновано методичний підхід до рейтингування конкурентоспроможності підприємств-туроператорів, розроблений на основі визначення вільних елементів впливу певних рівнів конкурентоспроможності: оперативному, тактичному та стратегічному, проведення попарного порівняння обраних елементів методом аналізу їєрархій. The paper proposed a methodical approach to ranking of the competitiveness of enterprises, tour operators, based on the determination of free items to certain levels of competitiveness: operational, tactical and strategic, pairwise comparison of selected elements by analyzing yiyerarhiy.
Keywords: рейтингування конкурентоспроможності; competitiveness rating; вільні елементи впливу; підприємства-туроператори; багатофакторне порівняння; free elements of influence; touroperators; multivariable comparison; кафедра економіки і права