Шевченко, Іванна Юріївна2021-09-222021-09-222021Шевченко, І. Ю. Використання продуктів молочної промисловості в технології напівфабрикатів у тістовій оболонці : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Іванна Юріївна Шевченко ; наук. керівник Ольга Анатоліївна Чернюшок. – Київ, 2021. – 92 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35505otherзаморожені напівфабрикатифарштістова оболонкамолочні білкисуха демінералізована молочна сироватка збагачена Mg та Mnсир сулугунішпинатпоказники якостікафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання продуктів молочної промисловості в технології напівфабрикатів у тістовій оболонціOther