Особливості термокомпресії вторинної пари - Чагайда, Андрій Олегович (My University, 2013)
Наведено методики розрахунків термокомпресорів з визначенням термодинамічних параметрів трансформації матеріальних потоків та числові співвідношення, що стосуються матеріальних потоків. З метою оптимізації досліджуваної системи використано ексергетичний метод аналізу. Показано, що енергетичні втрати на удар під час взаємодії потоків пропорційні квадрату різниці їх швидкостей. The methods of calculation of thermocompressors with determination of the thermodynamic parameters of the transformation of material flows and numerical value relating to the material flow have been shown. It has been used the exergy analysis method for optimization the system. It has been shown that the energy losses to hit during the interaction of flows are proportional to the square of the difference of their velocities.
Keywords: ежектор; ejector; термокомпресія; secondary steam; енергія; energy; ексергія; exergy; маса; weight; удар; impact; імпульс; impulse; кафедра готельно-ресторанної справи