Формування системи фінансової логістики на підприємстві - Яковчук, І. В. (My University, 2013)
Досліджено підходи щодо визначення понять «фінансова логістика підприємства» та «логістичні фінансові потоки». Визначено основні завдання та принципи управління фінансовими потоками у логістичних системах. Запропоновано напрями удосконалення формування системи фінансової логістики на підприємстві. Researched approaches to the definitions of «financial logistics enterprises» and «logistics financial flows». The main objectives and principles of financial flows in logistics systems. Directions improvement formation of financial logistics company.
Keywords: фінансова логістика; логістичні фінансові потоки; логістичні витрати; ризик фінансових вкладень; інвестиційна привабливість підприємства; financial logistics; logistics financial flows; logistics costs; risk investments; investment attractiveness of the company; кафедра фінансів