Шелаков, Андрій ІгоровичЗінченко, Наталія Юріївна2014-09-302014-09-302014Шелаков, А. Ксенобіотики в харчових технологіях / А. Шелаков, Н. Зінченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 663-664.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17014Зменшення токсичної дії ксенобіотиків у харчових продуктах можна досягти або введенням речовин, які знижують їх активність, у технологічний процес, або вживанням відповідних антидотів у харчуванні.uk-UKхарчові технологіїтоксичні сполукиксенобіотикиfood technologytoxic compoundsxenobioticsкафедра харчової хіміїКсенобіотики в харчових технологіяхOther