Ксенобіотики в харчових технологіях - Шелаков, Андрій Ігорович; Зінченко, Наталія Юріївна (My University, 2014)
Зменшення токсичної дії ксенобіотиків у харчових продуктах можна досягти або введенням речовин, які знижують їх активність, у технологічний процес, або вживанням відповідних антидотів у харчуванні.
Keywords: харчові технології; токсичні сполуки; ксенобіотики; food technology; toxic compounds; xenobiotics; кафедра харчової хімії