Модернізація процесу сульфітації продуктів цукрового виробництва - Хитрий, Ярослав Сергійович; Пономаренко, Віталій Васильович (My University, 2012)
В цукровій промисловості є декілька технологічних процесів, які можуть бути проведені в інтенсивних ежекційних апаратах. Такі апарати вигідно відрізняються від відомих простотою конструкції, можуть працювати в широкому діапазоні зміни параметрів газу, дозволяють легко регулювати робочий процес, мають низьку металоємкість, високу інтенсивність масообмінних процесів. Крім того, при таких перевагах вони також можуть бути виготовлені в майстернях цукрових заводів за власні кошти. In the sugar industry there are several processes that can be spent in intensive ejection apparatus. Such devices are significantly different from known designs, can work in a wide range of gas parameters make it easy to adjust the workflow with low metaloyemkist, high intensity mass transfer processes. In addition, when such benefits, they may also be made in the workshops of sugar factories at their own expense.
Keywords: сульфітатор; sulfitator; ежектор; ejector; направляючий апарат; guiding device; сіркоспалювальна піч; sulfur-firing furnace; камера змішування; mixing chamber; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; кафедра готельно-ресторанної справи