Haschuk, OleksandraMoskalyuk, OksanaBudarina, ElizavetaLinichenko, Andrii2023-12-152023-12-152023Meat and vegetable semi-finished products with high content of minerals / O. Haschuk, O. Moskalyuk, E. Budarina, A. Linichenko // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 7 листопада 2023 р, м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 197-199.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41776З метою позитивного впливу на харчування населення України є використання продуктів з підвищеним мікроелементним складом. Розробка м'ясо-рослинних напівфабрикатів збагачених мінеральними речовинами за рахунок використання в рецептурах рослинної сировини дає змогу збагатити раціон населення функціональними продуктами. In order to have a positive effect on the nutrition of the population of Ukraine, it is necessary to use products with an increased trace element composition. The development of meat-vegetable semi-finished products enriched with mineral substances due to the use of plant raw materials in recipes makes it possible to enrich the diet of the population with functional products.enм'ясо-рослинні напівфабрикати із м'яса курячогояловичинирослинна сировинаmeat and vegetable semi-finished products from chickenbeefvegetable raw materialsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівMeat and vegetable semi-finished products with high content of mineralsThesis