Тополь, Інна ВасилівнаЄрмоленко, Марія МихайлівнаКорецька, Ірина ЛьвівнаФурманова, Юлія Петрівна2016-10-052016-10-052013Перспективи використання борошна гречаного екструдованого в кулінарній продукції / І. В. Тополь, М. М. Єрмоленко, І. Л. Корецька, Ю. П. Фурманова // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 196-199.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24321Розробка технологій нових продуктів харчування з використанням традиційної і нетрадиційної рослинної сировини, яка має лікувальні властивості і широкий спектр використання, є пріоритетним напрямком наукових досліджень. Development of technologies of new food products using traditional and alternative plant material that has medicinal properties and wide range of use is a priority for research.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїекструдоване борошнокулінарна продукціягречане борошновuckwheat flourextruded flourculinary productsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПерспективи використання борошна гречаного екструдованого в кулінарній продукціїOther