Теоретичні аспекти міжнародного та порівняльного HR-менеджменту в аграрній сфері - Соломка, Ольга Миколаївна (My University, 2019)
Розширення міжнародних зв’язків українського бізнесу диктує необхідність підготовки сучасних HR-менеджерів, здатних здійснювати ділові контакти в умовах міжкультурного бізнес-середовища. Багатонаціональні корпорації світового аграрного сектору намагаються знайти належний баланс між ефективністю глобально стандартизованого підходу до управління персоналом та ефективністю адаптації практики управління персоналом до місцевого контексту.
Keywords: кафедра економічної теорії; управління персоналом; HR-менеджмент