Бар’єри професійно- педагогічного спілкування молодих викладачів вищого навчального закладу - Медвідь, Ірина Миколаївна; Нікітіна, Ірина Всеволодівна (My University, 2018)
Обґрунтовано необхідність підвищення якості професійно-педагогічного спілкування молодих викладачів вищих навчальних закладів для забезпечення повноцінної діалогічної взаємодії між суб’єктами педагогічного процесу. The necessity of improving the quality of professional-pedagogical communication of young teachers of higher educational establishments is substantiated to provide a complete dialogical interaction between subjects of the pedagogical process.
Keywords: науково-педагогічна діяльність; професійне спілкування; комунікативні бар’єри; scientific and pedagogical activity; professional communication; communicative barriers; кафедра готельно-ресторанної справи