Пелехова, Любов СергіївнаУсатюк, Світлана ІванівнаКоролюк, Тамара Андріївна2015-07-032015-07-032012Пелехова, Л. С. Перспективи використання софори японської для збагачення олієжирових продуктів / Л. С. Пелехова, С. І. Усатюк, Т. А. Королюк // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 100.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21516Використання софори японської в олієжировій промисловості в якості антиоксиданта дозволить покращити якісний склад жировмісних продуктів. Use of Sophora Japanese in oil and fat industry as antioxidants will improve the quality of the fat-containing products.софора японськаантиоксидантзбагачення олієжирових продуктівJapanese Sophoraenrichment of oil and fat productsantioxidantкафедра експертизи харчових продуктівПерспективи використання софори японської для збагачення олієжирових продуктівOther