Друцька, Вікторія АнатоліївнаПавлюченко, Олена СтаніславівнаКовалевська, Єлизавета ІванівнаШаран, Лариса Олександрівна2012-02-112012-02-112011Друцька, В. А. Перспективи використання насіння льону в технологіях виробництва киселів / В. А. Друцька, О. С. Павлюченко, Є. І. Ковалевська, Л. О. Шаран // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 7(145). – С. 50-51.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/222Досліджено влив заміни крохмалю у рецептурі киселів насінням льону на органолептичні та реологічні показники готового продукту. Effect of changing starch by flax seed in jelly recipe on organoleptic and rheological parameters of the finished product has been investigated.uk-UKкисільтехнологія киселівнасіння льонуjellytechnology of jellyflax seedкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиПерспективи використання насіння льону в технологіях виробництва киселівArticle