Державне регулювання інвестиційно-інноваційної діяльності: ефектометричний інструментарій - Галиця, Ігор Олександрович; Шевченко, Микола Миколайович; Никифоров, Анатолій Євгенійович; Погуда (Шиян), Наталія Вікторівна (My University, 2013)
У монографії висвітлені теоретико-методологічні засади державного регулювання інвестиційно-інноваційної діяльності та його ролі в умовах становлення економіки знань. Розглянуті чинники розвитку державного регулювання інвестиційно-інноваційної діяльності, обґрунтовано поняття ефектометрії з розкриттям ефектометричного інструментарію, а також розкрито особливості удосконалення системи державного регулювання інвестиційно-інноваційної діяльності. Проведений аналіз економічної ефективності інвестицій у контексті використання ефектометричних методів. Значну увагу приділено обґрунтуванню системи оцінювання економічної ефективності інвестицій в інновації. The book highlights the theoretical and methodological principles of state regulation of investment and innovation and its role in the context of the establishment of the knowledge economy. The factors of state regulation of investment and innovation, proved the concept of disclosure efektometrycal tools, as well as the features improving the system of state regulation of investment and innovation. The analysis of the economic efficiency of investments in the context of effektometrical methods. Special attention is paid to the grounding system of evaluation of the economic effectiveness of investments in innovation
Keywords: інвестиційно-інноваційна діяльність; investment and innovation activities; інвестиційна діяльність України; економічна ефективність інвестицій; economic efficiency of investments; кафедра туристичного та готельного бізнесу; кафедра економіки праці та менеджменту