Українські перспективи цукрового виробництва - Данькевич, Олександр Григорович (My University, 2012)
Стаття присвячена оцінці можливих сценаріїв розвитку бурякоцукрового виробництва в Україні та виробленню рекомендацій для його збереження, підвищення ефективності та конкурентоспроможності на внутрішньому та світовому ринках. The article is devoted to the evaluation of possible aspects for beet-sugar manufacturing development in Ukraine. Recommendations are made for its preservation, increasing the efficiency of production and competitive possibilities.
Keywords: цукор; ринок; ефективність; квотування; регулювання; sugar; market; efficiency; regulation; кафедра економіки і права