Перспективні напрямки підвищення якості та стабільності лікеро-горілчаної продукції - Олійник, Світлана Іванівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Острик, Олександр Миколайович; Самченко, Ірина Олександрівна (My University, 2019)
Якість кінцевої продукції лікеро-горілчаного виробництва залежить від водоготування, обробки водно-спиртової суміші, стабілізації, сировини та основних інгрідієнтів. The quality of the final liqueur-vodkas beverages depends on water preparation, water-alcohol mixture treatment, stabilization, raw materials and essential ingredients.
Keywords: лікеро-горілчана продукція; liqueur-vodkas beverages; стабілізація; stability; очищення; purification; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства