Олійник, Світлана ІванівнаТарасюк, Леся АнатоліївнаОстрик, Олександр МиколайовичСамченко, Ірина Олександрівна2021-06-292021-06-292019Перспективні напрямки підвищення якості та стабільності лікеро-горілчаної продукції / C. І. Олійник, І. О. Самченко, Л. А. Тарасюк, О. М. Острик // Topical issues of the development of modern science : abstracts of the 3rd International scientific and practical conference. – Sofia : ACCENT, 2019. – P. 175–179.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34702Якість кінцевої продукції лікеро-горілчаного виробництва залежить від водоготування, обробки водно-спиртової суміші, стабілізації, сировини та основних інгрідієнтів. The quality of the final liqueur-vodkas beverages depends on water preparation, water-alcohol mixture treatment, stabilization, raw materials and essential ingredients.otherлікеро-горілчана продукціяliqueur-vodkas beveragesстабілізаціяstabilityочищенняpurificationкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПерспективні напрямки підвищення якості та стабільності лікеро-горілчаної продукціїThesis