Біологічний моніторинг забруднення територій на прикладі оцінки структури комплексів наземних гастропод міста Корець - Шарико, Оксана Олегівна; Ничик, Оксана Василівна (My University, 2014)
Результати оцінки плоказали, що найбільш поширеними видами є Helix lutescens, Succinea putris. Evaluation results plokazaly most common types are Helix lutescens, Succinea putris.
Keywords: забруднення територій; гастропод міста Корець; біологічний моніторинг; pollution areas; gastropods of Koretz; biological monitoring; кафедра екології та екоменеджменту